Kennissessie Bouwkundige Brandveiligheid

 

 

6 september 2019 bij Peutz Laboratorium voor Brandveiligheid in Molenhoek

Op vrijdag 6 september a.s. organiseren wij een kennissessie over bouwkundige brandveiligheid bij raadgevend ingenieursbureau Peutz Laboratoria in Molenhoek. Onderdeel van het programma is een rondleiding door de laboratoria akoestiek, bouwfysica, brandveiligheid en windtechnologie. De bijeenkomst sluiten we af met een sfeervolle netwerkborrel. Zowel onze leden als leden van zusterorganisaties DumeboDWS en VMRG zijn welkom om hieraan kosteloos deel te nemen.

Wil je een brandveilig gebouw creëren, dan is het belangrijk dat je weet over welke eigenschappen de materialen en constructies bij brand beschikken. Houd ook rekening met hoe lang een constructie een brand kan tegenhouden, oftewel wat is de brandwerendheid van een constructie en hoe toont een leverancier dit aan. Mis deze kans op een informatieve middag met als thema ”bouwkundige brandveiligheid” niet en verzeker uzelf van een plek!

Foto ©Peutz

PROGRAMMA

13.00 – 14.30 uur:
Bouwkundige brandveiligheid? Basiskennis brandwerendheid en brandgedrag van met name metalen dak- en gevelsystemen

14.30 – 15.00 uur:
Pauze met een bite

15.00 – 16.00 uur:
En dan de praktijk? Wanden, deuren, perforaties, doorvoeringen enzovoort

16.00 – 17.00 uur:
Rondleiding laboratoria akoestiek, bouwfysica, brandveiligheid & windtechnologie

Vanaf 17.00 uur:
Sluiting met netwerkborrel

Foto ©Peutz

Locatie

Peutz Mook (laboratoria)
Lindenlaan 41
6584 AC Molenhoek
Tel: 085 – 822 8600
www.peutz.nl

Klik hier voor routebeschrijving

Voorwaarde voor deelname

Deelname is kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend

Als u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar de kennissessie komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een e-mail aan secretariaat@mdg-net.nl. Annuleren van een gratis inschrijving kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het event. Meldt u zich binnen één 48 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden? Dan zijn we helaas genoodzaakt €75,00 (excl.btw) aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.