MDG-NET

Netwerk voor metalen daken en gevels

MDG-NET nieuws

 

MDG-NET kijkt naar de toekomst bij DigiBase

MDG-NET kijkt naar de toekomst bij DigiBase

Dat MDG-NET deuren opent bleek op dinsdag 28 januari 2020, bij hoge uitzondering waren onze leden welkom voor een rondleiding bij DigiBase, het centrum voor digitaal bouwen van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling.

Volle kracht vooruit

Volle kracht vooruit

De vereniging Toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen (MDG) is in 2019 weer nieuw leven in geblazen en getransformeerd naar een netwerkvereniging. Volgens interim voorzitter Robert jan Steegman kan 2019 gezien worden als een overgangsjaar.

Uitnodiging Algemene-Ledenvergadering

Uitnodiging Algemene-Ledenvergadering

MDG-NET opent deuren. Op dinsdag 28 januari 2020 zijn wij welkom voor een bedrijfsbezoek aan DigiBase in Nieuwegein. Hét centrum voor digitaal bouwen van VolkerWessels. Dit unieke moment grijpen wij tevens aan om een korte algemene ledenvergadering te houden.

Kennissessie bouwkundige-brandveiligheid

Kennissessie bouwkundige-brandveiligheid

Op vrijdag 6 september a.s. organiseren wij een kennissessie over bouwkundige brandveiligheid bij raadgevend ingenieursbureau Peutz Laboratoria in Molenhoek. Onderdeel van het programma is een rondleiding door de laboratoria akoestiek, bouwfysica, brandveiligheid en windtechnologie. De bijeenkomst sluiten we af met een sfeervolle netwerkborrel. Zowel onze leden als leden van zusterorganisaties DumeboDWS en VMRG zijn welkom om hieraan kosteloos deel te nemen.

Van Branche- naar netwerkvereniging

Van Branche- naar netwerkvereniging

De vereniging Toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen (MDG) is vijftien jaar geleden opgericht als branchevereniging voor metalen dak- en gevelindustrie. Tijdens de crisis heeft de vereniging een tijdje een slapend bestaan geleid, maar anno 2019 is MDG weer op volle sterkte en getransformeerd naar een netwerkvereniging.