Twee gewaardeerde leden van MDG-NET bereiken indrukwekkende jubilea!

Het is met trots dat we het 40-jarig bestaan van Metaalbewerkingsbedrijf Weggemans BV en het 25-jarig bestaan van het Dutch Profiles Center aankondigen. Beide bedrijven hebben hun thuisbasis in het pittoreske Sint-Maartensdijk.

Sinds 1983 is Weggemans BV een specialist in de bouw van loodsen en hallen voor zowel de industrie als de agrarische sector. De afgelopen jaren hebben ze ook naam gemaakt met hun expertise in het renoveren van daken en gevels, waarbij ze asbest verwijderen en moderne oplossingen zoals sandwichpanelen, dakpanpanelen en enkelwandige dakbeplating aanbrengen.

Om dit bijzondere jubileum te vieren, nodigt Weggemans BV op vrijdag 10 november 2023 hun gewaardeerde relaties uit voor een speciale open dag. Hier kunnen zij genieten van rondleidingen, heerlijke hapjes en drankjes.

Op zaterdag 11 november 2023 wordt de festiviteit opengesteld voor het grote publiek, tussen 10.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de wereld van Weggemans BV en Dutch Profiles Center.

Bestuur en leden van MDG-NET feliciteren Metaalbewerkingsbedrijf Weggemans BV en Dutch Profiles Center met hun jubilea en kijken uit naar nog vele jaren van succesvolle samenwerking!

 

Samen brengen we kwaliteit naar een hoger niveau!

De vereniging toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen is een vereniging voor en door bedrijven en heeft kennis delen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hiervoor heeft de vereniging in samenwerking met collega organisaties een kwaliteitsrichtlijn opgesteld conform de Europese richtlijnen. Ook zit MDG-NET aan tafel bij (overheids)instanties waar bouwregelgeving wordt besproken en brengt metaal onder de aandacht als esthetisch en efficiënt bouwmateriaal. De vereniging biedt een netwerk waarbinnen u collega’s uit de branche ontmoet, tijdens interessante ledenbijeenkomsten, kennissessies en excursies. Wilt u ook lid worden van MDG-NET? Vul het aanmeldformulier in of neem met ons contact op via e-mail.