Algemene Ledenvergadering bij FALK verzet naar 2021

Deze vindt plaats op locatie in Ede en tevens is online deelname mogelijk op een nog nader te bepalen datum in 2021.

In een tijd waarin thuiswerken en online vergaderen het nieuwe normaal is geworden, bieden wij onze leden een korte Algemene Ledenvergadering met interessant sprekersprogramma aan, volledig conform de richtlijnen van het RIVM. Er is fysiek plek voor maximaal 15 deelnemers en daarnaast is het mogelijk de bijeenkomst live online te volgen (ook door niet-leden!)

We zijn op een nog nader te bepalen datum in 2021 te gast bij ons lidbedrijf FALK in Ede. Gastheer FALK verzorgt een lezing over duurzaamheid, spreker Astrid Kepers vertelt over haar uitdagingen en oplossingen als Stedenbouwkundige voor Heesch West en tot slot René Timmermans van lidbedrijf SAB weet u alles te vertellen over de vernieuwde kwaliteitsrichtlijnen. 

Lezing FALK door Patrick van Haaften en Arie van Ravenhorst
In de achterliggende 13 jaar is FALK Bouwsystemen uitgegroeid tot een vooraanstaand speler op het gebied van sandwichpanelen in Nederland. Arie van Ravenhorst en Patrick van Haaften nemen de groep mee in het ontstaan van FALK Bouwsystemen en de stappen die daarop zijn gevolgd. Uitgebreid staan we stil bij het punt duurzaamheid. Hoe bereiden wij ons voor op een circulaire economie en wat zijn de lessen die we hierbij hebben geleerd?

Lezing vernieuwde kwaliteitsrichtlijnen door Réne Timmermans van SAB-profiel
De geactualiseerde kwaliteitsrichtlijnen zijn het resultaat van een optimale samenwerking tussen MDG-NET (namens de fabrikanten) en DumeboDWS (namens de verwerkingsbedrijven). De geactualiseerde kwaliteitsrichtlijnen omvat onder meer informatie, zowel esthetisch als bouwfysisch, over waar producten aan moeten voldoen voor fabrikanten, waarop verwerkers moeten letten, wat de eisen zijn omtrent wind en waterdichtheid, optimale isolatie, e.d. Nieuw zijn onder meer de hoofdstukken duurzaamheid en carrierpanelen.

Lezing Verdozing door Astrid Kepers
Noord-Brabant is in de afgelopen jaren het centrum geworden van de grote logistieke centra. De enorme raamloze dozen langs de snelwegen voorzien Nederland en delen van Belgie en Duitsland van online bestelde producten. De tegenstand tegen de ‘verdozing’ van het landschap wordt steeds groter. Een oplossing ligt in het goed nadenken over locaties van bedrijfsterreinen en samen met ondernemers te kijken naar een goede uitstraling van gebouwen en omgeving. Ook voor het Brabantse Heesch West ligt er een hoge ambitie op alle thema’s die daar aan de orde zijn. Kepers is als stedenbouwkundige bij de gemeente Oss intensief bij het project Heesch West betrokken.

Programma en locatie

Programma
13.00 – 13.30 uur Korte ALV
13.30 – 14.30 uur Lezersprogramma
14.30 – 14.45 uur Pauze
14.45 – 15.30 uur Lezersprogramma

Na afloop wordt er voor de deelnemers op locatie een netwerkborrel met hapjes georganiseerd. Geheel conform de richtlijnen van het RIVM.

Locatie
FALK Bouwsystemen B.V.
Neonstraat 23
6718 WX Ede
W: www.falkbouwsystemen.nl
T: (0318) 670 670

Parkeergelegenheid
Parkeren kan aan de voorzijde van het gebouw

Over FALK
Al 13 jaar werkt FALK dagelijks hard aan de productie en levering van sandwichpanelen bij verschillende bouwprojecten. Van woning tot kantoor en van stal tot distributiecentrum. Sandwichpanelen zijn prefab bouwelementen, die zorgen voor een goede isolatie van gebouwen. Toepasbaar op zowel dak, wand als gevel. Dankzij de goede isolatie de FALK panelen bieden, besparen gebouweigenaren jaarlijks veel geld op hun energierekening!

Sinds kort zijn de sandwichpanelen met CradleCore® isolatiekern beschikbaar en daarmee 100% circulair. Als producent van sandwichpanelen gaat de verantwoordelijkheid verder dan de aflevering van producten op de bouwplaats volgens FALK. Als eerste en enige producent van sandwichpanelen is het hen gelukt om vanuit bestaande PIR isolatie weer een nieuwe isolatiekern te maken. De sandwichpanelen met CradleCore® isolatiekern worden geleverd met een terugname- of zelfs een terugkoopgarantie.

Samen brengen we kwaliteit naar een hoger niveau!

De vereniging toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen is een vereniging voor en door bedrijven en heeft kennis delen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hiervoor heeft de vereniging in samenwerking met collega organisaties een kwaliteitsrichtlijn opgesteld conform de Europese richtlijnen. Ook zit MDG-NET aan tafel bij (overheids)instanties waar bouwregelgeving wordt besproken en brengt metaal onder de aandacht als esthetisch en efficiënt bouwmateriaal. De vereniging biedt een netwerk waarbinnen u collega’s uit de branche ontmoet, tijdens interessante ledenbijeenkomsten, kennissessies en excursies. Wilt u ook lid worden van MDG-NET? Vul het aanmeldformulier in of neem met ons contact op via e-mail.