MDG-NET, ook voor u interessant?

Het netwerk voor bedrijven actief in de branche metalen dak- en gevelbouw materialen

De Vereniging Toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen (MDG-NET) biedt al ruim twintig jaar een platform voor de sector en behartigt tot op het hoogste niveau commerciële, technische en economische belangen.

De transformatie van een traditionele brancheverenging naar een moderne netwerkverenging is volbracht en biedt meerwaarde aan zowel grote als kleine bedrijven. Aansluiten bij ons netwerk is waarschijnlijk ook voor u interessant, want mensen doen nu eenmaal zaken met mensen en niet met bedrijven.

Netwerken

De focus ligt nu meer dan voorheen op het belang van netwerken. Het aantal ledenbijeenkomsten is fors uitgebreid en er vinden meer dan voorheen excursies plaats naar inspirerende, interessante locaties. Zo kregen onze leden eerder al een kijkje in de keuken van het nieuwe laboratorium voor brandveiligheid van Peutz en Digibase, het centrum voor digitaal bouwen VolkerWessels. Voor dit jaar staan Amels, FALK en de nieuwe fabriek van SAB Profiel op het programma, zodra de richtlijnen van het RIVM dit toelaten.

Vernieuwde kwaliteitsrichtlijnen

De geactualiseerde kwaliteitsrichtlijnen zijn het resultaat van een optimale samenwerking tussen MDG-NET en DumeboDWS. Deze omvatten onder meer informatie, zowel esthetisch als bouwfysisch, over waar producten aan moeten voldoen voor fabrikanten, waarop verwerkers moeten letten, wat de eisen zijn omtrent wind en waterdichtheid, optimale isolatie, e.d. De kwaliteitsrichtlijnen kunt u kosteloos downloaden van onze website.

Lobbyen

Naast netwerken, het bewaken van kwaliteit en het promoten van metaal als esthetisch en efficiënt bouwmateriaal, biedt een lidmaatschap van MDG-NET nog veel meer. Zo zitten we regelmatig aan tafel bij (overheids)instanties om zaken omtrent de bouwregelgeving te bespreken. Daarnaast houdt de vereniging haar leden op de hoogte van het laatste nieuws over bouwregelgeving, zoals eventuele wijzigingen in regelgeving of nieuwe wettelijke stelsels voor werkzaamheden.

Lidmaatschap ook voor u interessant?

Een lidmaatschap van MDG-NET biedt direct voordelen op het gebied van netwerken, kennisoverdracht, ledenbijeenkomsten, kennissessies en excursies. En niet te vergeten de lobbywerkzaamheden die de vereniging namens de branche voert met (overheids)instanties. MDG-NET is een vereniging voor bedrijven, door bedrijven! Breid uw netwerk dit jaar uit en word direct lid. Klik op de button hieronder voor uw online aanmeldformulier:

De vereniging in 45 seconden!

Samen brengen we kwaliteit naar een hoger niveau!

De vereniging toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen is een vereniging voor en door bedrijven en heeft kennis delen en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Hiervoor heeft de vereniging in samenwerking met collega organisaties een kwaliteitsrichtlijn opgesteld conform de Europese richtlijnen.

Ook zit MDG-NET aan tafel bij (overheids)instanties waar bouwregelgeving wordt besproken en brengt metaal onder de aandacht als esthetisch en efficiënt bouwmateriaal.

De vereniging biedt een netwerk waarbinnen u collega’s uit de branche ontmoet, tijdens interessante ledenbijeenkomsten, kennissessies en excursies.

Wilt u ook lid worden van MDG-NET?
Vul het aanmeldformulier in of neem met ons contact op via e-mail.