MDG-NET presenteert: Online tafelgesprek logistiek landschap van de toekomst

Hoe ontwikkel je een duurzaam, logistiek landschap dat meerwaarde biedt voor zowel de omliggende wijk als de natuurlijke omgeving? En op welke manier kun je de groeiende vraag naar bedrijventerreinen landschappelijk goed inplannen zónder verdere verdozing van het Nederlandse landschap? Complexe, actuele, maatschappelijk vraagstukken waaraan het netwerk van MDG-NET een grote bijdrage kan leveren. Want als geen ander weten wij de mogelijkheden van hoogwaardig, duurzaam metaal en staal voor bijvoorbeeld het creëren van ruimtelijke glaswanden of ‘open’ plafonds.

Tijdens het MDG-NET Online Tafelgesprek op donderdag 29 april a.s. om 14.00 uur bespreekt onze voorzitter Robert-Jan Steegman (na eerst een korte ALV-formaliteit) samen met tafelgasten Christa Courage en Cees-Jan Pen aan de hand van enkele thema’s mogelijkheden van het logistieke landschap van de toekomst voor onze sector. Courage is eigenaar van Courage interieur en Courage architecten, een architectenbureau gedreven door daglicht en liefhebber van het gebruik van staal. Pen, deskundige op het gebied van werklocaties, is lector bij het lectoraat ‘De Ondernemende Regio, een onderzoeksgroep verbonden aan Fontys Hogeschool Economie en Communicatie.

Tenslotte geeft het drietal de aftrap voor de Architectuurprijs, waar Christa Courage en Cees-Jan Pen samen de jury vormen. Het tafelgesprek is geheel interactief te volgen en geeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en uw gedachten met een breed publiek te delen.

Mis deze kans niet en meld u snel aan! Klik op de onderstaande button om u te registreren.

Samen brengen we kwaliteit naar een hoger niveau!

De vereniging toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen is een vereniging voor en door bedrijven en heeft kennis delen en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Hiervoor heeft de vereniging in samenwerking met collega organisaties een kwaliteitsrichtlijn opgesteld conform de Europese richtlijnen.

Ook zit MDG-NET aan tafel bij (overheids)instanties waar bouwregelgeving wordt besproken en brengt metaal onder de aandacht als esthetisch en efficiënt bouwmateriaal.

De vereniging biedt een netwerk waarbinnen u collega’s uit de branche ontmoet, tijdens interessante ledenbijeenkomsten, kennissessies en excursies.

Wilt u ook lid worden van MDG-NET?
Vul het aanmeldformulier in of neem met ons contact op via e-mail.