Nieuw lid: Fastener Point BV

MDG-NET verwelkomt Fastener Point BV als nieuw lid van de vereniging. Als fullservice groothandel voor professionele bedrijven in dak- en wandbeplating heeft Fastener Point een groot assortiment schroeven voor elke toepassing.

Een lidmaatschap van MDG-NET behoorde tot de ambitie van Jaap van ’t Hof, directeur van Fastener Pont BV. “MDG-NET wordt regelmatig als een goede partij benoemd. Als één van de grootste producenten van schroeven horen wij daar absoluut bij aangesloten te zijn.”

Van ’t Hof is dan ook graag op de uitnodiging voor deelname aan de webinar ‘Logistiek landschap van de toekomst’ ingegaan. “De webinar was erg goed opgezet. Een bevestiging van de juiste keuze: een lidmaatschap van MDG-NET. We kijken uit naar het opdoen van kennis en ontwikkelingen, netwerken en sparren met branchegenoten.”

Samen brengen we kwaliteit naar een hoger niveau!

De vereniging toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen is een vereniging voor en door bedrijven en heeft kennis delen en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Hiervoor heeft de vereniging in samenwerking met collega organisaties een kwaliteitsrichtlijn opgesteld conform de Europese richtlijnen.

Ook zit MDG-NET aan tafel bij (overheids)instanties waar bouwregelgeving wordt besproken en brengt metaal onder de aandacht als esthetisch en efficiënt bouwmateriaal.

De vereniging biedt een netwerk waarbinnen u collega’s uit de branche ontmoet, tijdens interessante ledenbijeenkomsten, kennissessies en excursies.

Wilt u ook lid worden van MDG-NET?
Vul het aanmeldformulier in of neem met ons contact op via e-mail.