Beste leden en branchegenoten,

Namens ook alle medebestuursleden wil ik jullie een gezond en succesvol 2023 toewensen. Ik hoop dat we na vele turbulente jaren in rustiger vaarwater terechtkomen, maar de voortekenen zijn anders.

De oorlog in Oekraïne, de daardoor ontstane onrust op de grondstoffenmarkt, de alsmaar stijgende energieprijzen en daarnaast de onzekerheid vanwege de stikstofproblemen waar ons land mee te maken heeft , maken het lastig om zonder zorgen vooruit te kijken. Echter, we  kunnen het ook op een positieve manier bekijken: never a dull moment in 2023!

Als bestuur kijken we terug op een goed 2022, zeker ook wat betreft  de MDG-NET Architectuurprijs. Twee mooie winnaars en drie eervolle vermeldingen lieten maar weer eens zien hoe mooi er gebouwd kan worden met metaal, en dan ook nog eens op een verantwoorde wijze. In het najaar gaan we ons voorbereiden  om het daarop volgend jaar een nieuwe architectuurprijs (of prijzen) te kunnen  uitreiken.

In 2023 gaan we graag samen met u aan de slag om de vereniging verder uit te bouwen en om nieuwe samenwerkingen te zoeken. Ook organiseren  we weer  interessante bijeenkomsten en excursies, waar we elkaar  op de ouderwetse manier kunnen ontmoeten.

Graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Robert-Jan Steegman

  Samen brengen we kwaliteit naar een hoger niveau!

  De vereniging toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen is een vereniging voor en door bedrijven en heeft kennis delen en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

  Hiervoor heeft de vereniging in samenwerking met collega organisaties een kwaliteitsrichtlijn opgesteld conform de Europese richtlijnen.

  Ook zit MDG-NET aan tafel bij (overheids)instanties waar bouwregelgeving wordt besproken en brengt metaal onder de aandacht als esthetisch en efficiënt bouwmateriaal.

  De vereniging biedt een netwerk waarbinnen u collega’s uit de branche ontmoet, tijdens interessante ledenbijeenkomsten, kennissessies en excursies.

  Wilt u ook lid worden van MDG-NET?
  Vul het aanmeldformulier in of neem met ons contact op via e-mail.