Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Op vrijdag 25 november a.s. vindt onze Algemene Ledenvergadering plaats op een wel heel bijzondere locatie: Corpus in Oegstgeest. Dit ter ere van de uitreiking van de MDG-NET Architectuurprijs, welke in de middag uitgereikt zal worden. Markeert u alstublieft daarom direct deze datum in uw agenda en meld uzelf aan via de link hieronder. Uw stem mag niet gemist worden tijdens de vergadering! Na afloop van de vergadering kunt u genieten van een netwerklunch op grote hoogte. In de middag breidt ons netwerk zich uit met de genomineerde architecten en de partijen die de projecten hebben aangemeld als kanshebber.

Wilt u hierbij aanwezig zijn, maar bent u nog geen lid? Lees onderaan meer over onze speciale ledenwervingsactie.

Gebouw Corpus
Het Corpus is een architectonisch wonder dat wordt gekenmerkt door een indrukwekkend, zittend model van een menselijk lichaam (bekleed met staal!) dat hoog in de lucht torent. Het gebouw is acht verdiepingen hoog en gemaakt van staal, glas en ijzerbeton. Het dak is voorzien van aluminiumlegering om het complex koel te houden tijdens hete zomermaanden. Er was ongeveer twintig miljoen euro nodig om deze blikvanger aan de A4 neer te zetten.

Genomineerden MDG-NET Architectuurprijs
Maar liefst vijf genomineerden maken kans op de felbegeerde MDG-Architectuurprijs 2022. Het gaat om de projecten Standpaviljoen Scheveningen, Isala Diaconessenhuis, Tiny Houses Area-M, Goldforum en het kantoor Full Account. Alle gebouwen die in of na 2016 zijn opgeleverd, konden meedingen. Harde eis was natuurlijk wel dat er stalen dak- en/of gevelelementen gebruikt zijn bij de realisatie.

Ontmoet de genomineerde architecten

  • Tiny Houses Area-M – Vermeer Architecten, Barli en LA | Architecten Ingenieurs
  • Kantoor Full Account – ir. Jan Hermkes
  • Goldforum – Pauwert Architectuur
  • Isala Diaconessenhuis – Vakwerk Architecten
  • Strandpaviljoen Scheveningen – Wim de Bruijn

Ontmoet de jury MDG-NET Architectuurprijs
Juryvoorzitter is Lars Courage, eigenaar van Courage Interieur en Courage Architecten. Zij wonnen de prijs zelf in 2013. Met ‘Woning Hermans’ in Almere lieten zij destijds zien dat de toepassing van staal helemaal niet saai hoeft te zijn, het imago waar metaal helaas mee kampt in de bouwsector. Jurylid Cees-Jan Pen is lector bij ‘De Ondernemende Regio’ van Fontys Hogescholen en lette vooral op de landschappelijke inpassingen en relaties tussen de panden en de omgeving. Het aandachtsgebied voor jurylid Niels Blauwiekel waren de technische aspecten. Als directeur van M3C, Bouwadviesburo voor metalen dak- en gevelconstructies, paste deze rol hem als geen ander.

Programma
10.30 – 11.00 uur: Ontvangst
11.00 – 12.30 uur: Algemene Ledenvergadering
12.30 – 13.30 uur: Netwerklunch
13.30 – 13.45 uur: Ontvangst gasten prijsuitreiking
13.45 – 14.00 uur: Opening prijsuitreiking door voorzitter MDG-NET R.J. Steegman
14.00 – 15.00 uur: Prijsuitreiking MDG-NET Architectuurprijs
15.00 – 16.30 uur: Netwerkborrel met hapjes

Locatie Corpus Congress Centre
Willem Einthovenstraat 1
2342 BH Oegstgeest
Telefoon: 071 – 7510 200

Zie: Meer informatie Corpus
Zie: Parkeren en route naar Corpus
Zie: Plan uw route naar Corpus

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend
Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar onze bijeenkomst en/of netwerkborrel komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een e-mail aan secretariaat@mdg-net.nl. Annuleren van uw aanmelding kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het event. Meldt u zich binnen 48 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden, dan zijn we helaas genoodzaakt € 75,00 (excl.btw) aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Fotografie en film
Tijdens de bijeenkomsten van MDG-NET worden foto- en filmopnamen gemaakt voor het archief van de vereniging en communicatieve doeleinden.

WORD NU LID VAN MDG-NET

Door het organiseren van netwerkbijeenkomsten, webinars, kennissessies en bedrijfsbezoeken beoogt MDG-NET van toegevoegde waarde te zijn en blijven voor haar leden en relaties. Als u nu uw organisatie aanmeld voor lidmaatschap profiteert u van een financiële meevaller. Dit jaar kunt u gratis lid worden, pas vanaf 2023 betaalt u het reguliere tarief. Ga naar het online aanmeldformulier op onze website en vul bij uw aanmelding de actiecode ‘Netwerken’ in.

Samen brengen we kwaliteit naar een hoger niveau!

De vereniging toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen is een vereniging voor en door bedrijven en heeft kennis delen en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Hiervoor heeft de vereniging in samenwerking met collega organisaties een kwaliteitsrichtlijn opgesteld conform de Europese richtlijnen.

Ook zit MDG-NET aan tafel bij (overheids)instanties waar bouwregelgeving wordt besproken en brengt metaal onder de aandacht als esthetisch en efficiënt bouwmateriaal.

De vereniging biedt een netwerk waarbinnen u collega’s uit de branche ontmoet, tijdens interessante ledenbijeenkomsten, kennissessies en excursies.

Wilt u ook lid worden van MDG-NET?
Vul het aanmeldformulier in of neem met ons contact op via e-mail.