Uitnodiging online tafelgesprek en bliksem ALV

Donderdag 29 april a.s. om 14.00 uur

U bent van harte uitgenodigd om virtueel aan te schuiven bij het ‘MDG-NET Online Tafelgesprek’ op donderdag 29 april a.s. om 14.00 uur. Deze middag verwelkomen wij met trots Cees-Jan Pen en Christa Courage als onze tafelgasten. Pen is lector bij het lectoraat ‘De Ondernemende Regio’ en deskundig op het gebied van werklocaties (bedrijventerreinen, kantoren en winkels), stedelijke en regionale economie en vastgoed. Onze tweede tafelgast, Courage, is eigenaar van Courage interieur en Courage architecten. Ze ontwikkelt vol overgave eigentijdse, uitdagende en inspirerende architectuur, interieurs, kunstwerken en producten.

Gespreksleider deze middag is Robert-Jan Steegman, financieel directeur Nestinox en tevens onze voorzitter. Voorafgaand aan het tafelgesprek zal een korte ALV-formaliteit plaatsvinden voor leden van MDG-NET, die in een mum van tijd gepiept is.

Thema’s en onderwerpen die tijdens het MDG-NET Online Tafelgesprek worden aangesneden zijn interessant voor iedereen in de branche. De vereniging wil in roerige tijden niet alleen meerwaarde leveren aan haar leden, maar aan de volledige branche. Vandaar dat MDG-NET het webinar kosteloos openstelt. Deelname is volledig interactief. Via de chatfunctie kunt u uw mening ventileren en vragen stellen aan de sprekers. Mis deze kans niet en meld u snel aan!

Presentatie

Robert-Jan Steegman
Voorzitter MDG-NET (moderator en financieel directeur bij Nestinox)
Christa Courage
Eigenaar Courage Architecten en Courage Interieur (tafelgast)
Cees-Jan Pen
Lector de Ondernemende Regio Fontys Hogeschool (tafelgast)

Voor wie
Iedereen die actief is in de bouw en geïnteresseerd in bouwen met stalen dak- en gevelmaterialen. Van producenten, toeleveranciers tot aan architecten, constructeurs en aannemers. Ook niet-leden van MDG-NET zijn van harte welkom!

Kosten voor deelname
Geen

Wanneer
Donderdag 29 april 2021

Hoe laat
Aanvang 14.00 uur

Duur
Ongeveer 1 uur (14.00 – 15.00 uur)

U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.

Samen brengen we kwaliteit naar een hoger niveau!

De vereniging toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen is een vereniging voor en door bedrijven en heeft kennis delen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hiervoor heeft de vereniging in samenwerking met collega organisaties een kwaliteitsrichtlijn opgesteld conform de Europese richtlijnen. Ook zit MDG-NET aan tafel bij (overheids)instanties waar bouwregelgeving wordt besproken en brengt metaal onder de aandacht als esthetisch en efficiënt bouwmateriaal. De vereniging biedt een netwerk waarbinnen u collega’s uit de branche ontmoet, tijdens interessante ledenbijeenkomsten, kennissessies en excursies. Wilt u ook lid worden van MDG-NET? Vul het aanmeldformulier in of neem met ons contact op via e-mail.